Rosetta

Розета идва от Рим, но е популярна в цяла Италия. Това са хлебчетата с форма на роза, обикновено напълнени с продукти, приготвени по различни рецепти, солени или сладки. Брандът Rosetta ги усъвършенства с техниката за готвене във вакуум при ниска температура, известна с френския термин “sous vide” и използвана в ресторантите със звезди от Michelin.

 

Професионалните готвачи на Rosetta подбират съставките и приготвят храната в Италия – всичко идва в София вече готово и автентично. Продуктите на Rosetta съчетават италианските традиции и иновативната гурме кухня. Това прави възможно хапването на бързо да бъде качествено и по-здравословно.

 

Въпреки че италианската кухня вече е добре позната у нас, Rosetta успява да изненада с нови продукти. В Rosetta в Sofia Ring Mall може да се опита истински занаятчийски сладолед, сервиран в … розета! Тук могат да се намерят качествени италиански вина и бири – отново на изненадващи марки от Сицилия и Фриули, кафе от Тоскана. А също и освежаващата комбинация, популярна в Италия: бира с лимонада от цитрусови плодове.

Посети сайта

Потърси обект на етаж

3
2
1
M
0
-1

Подобни магазини

Edo Sushi
Victoria
Crystal Burger & Steak
Roma Bene
Salad Box